maanantai 11. lokakuuta 2010

Bri Flip!

Hei vaan kaikille!

Tämän kertaista temppua on moni jo odotellutkin kauan. Itse en pidä tempusta, mutta jostain syystä kyseinen temppu on kuuminta hottia potkulautailupiireissä. Tempun nimi on siis Bri Flip. Tempussa lautasi tekee takaperin voltin sivullasi samaan aikaan kun itse olet ilmassa. Tempussa ei päästetä kumpaakaan kättä irti tangosta missään vaiheessa.

Kuinka temppua tehdään?

Ensin kannattaa opetella pyörittämään temppu oikein maassa. Teet puolikkaan X-Upin ja sen jälkeen lähden nostamaan lautaasi ylös. Pyöräytät käsilläsi ympyrän taaksepäin ja näin lautasi tekee voltin. Bri Flipin loppuvaiheessa käännät puolikkaan X-upin takaisin ja näin olet oppinut pyörittämään mahtavan Bri Flipin! (Tempun voi tehdä kummaltakin puolelta, jolloin vaihdat vain X-Upin suuntaa!)

Kun lähdet harjoittelemaan temppua, kannattaa harjoittelu aloittaa flyoutista. Siinä pystyt hyödyntämään kaaren kulmaa ja samalla temppu on paljon helpompi laittaa pyörimään (flyoutissa lautasi on jo valmiiksi lähdössä pyörimään volttia). Keskity alkupotkaisuun. Itse potkaisen kummallakin jalalla voimakkaasti eteen päin ja pyrin saamaan jalat laudalta pois mahdollisimman nopeasti. Voimakaan alkupotkun jälkeen pyöräytät vain loppuun jo opettelemasi liikkeen, pyrit saamaan laudan nopeasti takaisin alas ja se on siinä!

Video temppuun: http://www.youtube.com/watch?v=2M11rmwmTIs

Toinen video: http://www.youtube.com/watch?v=m6BZ32IMVRA&feature=related

Olkaapas hyvät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti