sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Haastattelussa Benjamin Friant!


Nyt olisi toisen haastattelun vuoro. Tällä kertaa sain haastattelun tehtyä sveitsiläisestä ajajasta Benjistä. Benj on aivan mahtava tyyppi ja on vienyt lajia eteenpäin todella paljon ympäri maailmaa. Hän on harrastanut lajia varmasti niin pitkään kun se on ollut olemassa. Tällä hetkellä hän ajaa Euroopan MADD tiimissä. Tärkeä henkilö lajille ja erittäin mukava kaveri.

Helmeri: Nimi, ikä ja sijainti?

Benj: Minun nimeni on Benjamin Friant, olen 21-vuotias ja asun Sveitsissä.

Helmeri:
Aluksikin kiitos paljon Benj, että lähdit mukaan haastatteluun. On aina mukavaa saada haastattelu tehtyä mukavasta kaverista niin kuin sinä. Mitä kaikkea olet tehnyt nämä viimeiset pari kuukautta?

Benj: Olen snowscootannut! Tämä on vienyt minulta suurimman osan ajastani, joten itse scoottaus on jäänyt hieman vähemmälle.

Helmeri: Tosiaan olemme kaikki varmasti nähneet sinun snowscoot-videoita. Onko se siistiä ja suosittelisitko sitä esimerkiksi meille suomalaisille ajajille?

Benj: Jokainen scoottaaja tulisi kokeilla sitä! Se tunne on aivan mahtava. Todella fiilistä lasketella rinteitä alas ja kun lähdet hyppimään hyppyreistä, tuntuu kuin lentäisit. Suosittelen tätä nimenomaan suomalaisille, sillä teillä on siellä paljon lunta ja pitkä talvi. Olen kuullut, että Districtiltä on tulossa snowscoot ensi talveksi, joten tämä voikin olla hyvä ostos.

Helmeri: Selvä. Seuraavaksi meillä olisikin "SWISS SHOW" tarkastelussa. Katselin trailerin tästä ja siinä oli aivan sairasta settiä. Hyvä kuvaus, editointi ja tottakai mahtavia ajajia ja temppuja. Milloin itse elokuva valmistuu ja onko sinulla jotain sanottavaa tästä?

Benj: Leffa oli alkujaan Julien Maringin idea. Hän on sveitsiläinen ajaja (asuu Montreuxissa) ja jokainen tuntee hänet täällä. Leffan pitäsi valmistua talveksi 2011. Ideana on näyttää sveitsiläistä osaamista ja haluamme, että muut huomaavat kuinka me olemme hyvin mukana ja oleellinen osa scoottausperhettä.

SWISS SHOW traileri:


Helmeri:
Entäs sinun tulevaisuuden suunnitelmat? Tottakai Montreuxin kisat on tulossa kohta, mutta oletko suunnitellut muita reissuja tälle vuodelle?

Benj: Todellakin! Madd tekee euroopankiertueen EU ja UK tiimien kanssa (mukana myös vieraileva tähti). Lisäksi Itävallassa on Linz-kilpailu, joten sinne haluaisin kovasti mennä. Myös Jenkkeihin olisi taas kiva mennä jossain vaiheessa kesää.

Helmeri:
Kiitos paljon Benj haastattelusta! Jos sinulla on vielä viimeisiä viisaita sanoja lukijoillemme, voit sanoa ne nyt. Hyvää kevään alkua ja tottakai me toivomme saavamme sinut kesällä Suomeen Freestylepark ScootJameihin!

Benj:
Kiitos Helmeri. Muistakaa ajaa paljon ja muistakaa samalla pitää hauskaa! En malta odottaa pääseväni Suomeen jameille.

Tässä Benjin viime kesän MGP-video:Ja tässä vielä Benjin snowscoot-pätkä:

4 kommenttia:

  1. paljonko tommone snowscootti maksaa

    VastaaPoista
  2. niiku iha hirveen taitava oot

    VastaaPoista
  3. minkä sivuilt noit tollasii snowscoottei voi ostaa?

    VastaaPoista