keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Blogin teema hieman muuttuu!

Hei kaikille pitkästä aikaa!

Tosiaan nyt on taas aikaa kirjoitella blogia ja voisinkin heti kärkeen kertoa, että tulossa on hieman uudistuksia. Jatkossa blogissa tullaan kertomaan myös kuumimpia uutisia maailmalta tähän lajiin liittyen. Tulen jatkossa myös laittamaan kovimmat videot tänne, jotta lukiat pysyisivät ajan hermolla talvikaudenkin aikana.

Ensimäisenä voisin kertoa Barcelonan Street jameista:

Lähdin kohti Barceloonaa Tiistaina 13.01.2011. Kun pääsin perille, huomasin heti mikä minua odotti. Streetti ajajan taivas! Spotteja oli jokaisessa kulmassa ja ilma oli mitä mahtavin. Tapasin muutaman ajajan Addictin ja Districtin tiimeistä ja jatkoimme matkaa kohti Sants Stationia (kuuluisa paikka mm moinsta skedeleffoista). Siellä lautailimme noin tunnin, jonka jälkeen matka jatkui kohti hostelliamme. Hostellimme nimi oli Youth Hostel ja yö maksoi 15€.

Muutama tunti oltiin siellä ja sitten lähdettiin yösessareille Barcelonan rantakaduille. Kaikki vetivät kovia temppuja siellä ja itsekin onnistuin muutamassa kivassa grindi combossa. Sessareiden jälkeen olikin vuorossa illanviettoa ja chillailua hyvässä porukassa. Illan mittaan lautailijioita liittyi porukkaamme ja aamuyöstä liikuimmekin noin 30 hengen ryhmässä.

Perjantaina oli vuorossa kuvauspäivä ja tarkoituksena oli kierrellä mahdollisimman paljon eri spotteja läpi. Ilma oli mahtava ja siinä porukassa oli aivan mahtava ajaa. Oltiin koko päivä liikkessä ja alkuillasta onnistuin tuhoamaan oikean jalkani. Tieisn jo silloin, että seuraavana päivänä pidettävistä jameista ei vältämättä tulisi kovin tuskaton päivä minulle. Illalla jälleen kokoonnuttiin ja mentiin hengailemaan baareihin.

Lauantai oli päätapahtuma. Itselläni oli jalka ihan mustana, joten ei voinut tehdä mitään isoa. Lautailijoita oli noin 200 ja kävimme läpi niin Macban, Santsin kuin Foruminkin. Oli hauska nähdä, kuinka paljon potentiaalia nuorissa ajajissa on. Kaikki ajoivat äärirajoillaan ja muutama loukkaantuminenkin tuli. Itselleni jäi hyvin mieleen Maxim Legrandin 720 yritykset macbojen jättikolmosista ja yhden 15v junnun whippi Forumin rappusista (15 rappusta). Päivä oli loistava ja kaikki olivat hyvällä fiiliksellä mukana. Illalla after partyissa oli ensi-illassa espanjalainen Defasio, jossa paikalliset lautailijat pistivät parastaan:

DESAFIO from Balthazar on Vimeo.Viimeisenä päivänä oli jälleen kuvauspäivä. Omalta osaltani se jäi todella lyhyeksi, sillä ensimmäisellä spotilla kaaduin niin, että lautani tuli otsaan ja viilsi syvän vekin siihen. Seuraavat neljä tuntia menikin sitten sairaalassa. Pääsin kuitenkin pois ennen kuin kaikki olivat lähteneet lentokentälle, joten sain vielä mahdollisuuden hengailla hyvässä porukassa ja tehdä pikku kikkailutemppuja. Menin siitä sitte Javi Trepatille yöksi ja hänen kanssan pidimme vielä yhden curbisessarin lähellä Javin kotia.

Aamulla lähtö Suomeen ja kroppa oli siinä kunnossa, että huomasi tehneensä jotakin. Kaiken kaikkiaan aivan mahtava reissu ja odotan innolla uutta reissua!

Tässä vielä video jameilta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti