perjantai 18. helmikuuta 2011

Haastattelussa Madis Kukk

Moro kaikki blogin lukijat!

Sain juuri äsken kiinni Virolaisen scoottajan Madiksen. Madis on Wee Scootersin perustaja ja harrastanut sekä vienyt lajia eteenpäin Virossa jo monen vuoden ajan. Sain tehtyä FinScooter Blogin ensimmäisen haastattelun tästä mahtavasta tyypistä ja käänsin sen suomeksi, jotta kaikki saavat selvää. Kannattaa lukea Madiksen viisaat sanat tarkasti!

Helmeri:
Nimi, ikä ja asuinpaikka?

Madis: Madis Kukk, 21, Tallinna/Viro.

Helmeri: Ensinnäkin kiitos paljon Madis, että suostuit tekemään tämän haastattelun. Minusta tuntuu, että me kaikki jo tiedämme, että olet vanhan koulukunnan ajajia ja olet ollut lajin parissa jo usean vuoden ajan, joten menen suoraan asiaan: Miten sinulla menee nykyään? Löytyykö sinulta vielä aikaa lajin harrastamiseen?

Madis: Minulla on kaikki hyvin, kiitos kysymästä! Olen tällä hetkellä palvelemassa maatani soittamalla lyömäsoittimia Viron puolustusvoimien orkesterissa 2011 toukokuuhun asti. Pääsemme yleensä viikonloppuisin vapaalle, jolloin käytän aikani mielellään perheeni ja rakkaan tyttöystäväni kanssa. Joka tapauksessa pyrin pääsemään joihinkin tapahtumiin ja tapaamaan ystäviä, joita ei ole pitkään aikaan nähnyt. Nämä tapahtumat toki ihan vain hengailu mielessä ja hyvällä fiiliksellä. Tästä esimerkkinä Simpple Sessionin lisäpäivä, jossa paikalliset saivat koittaa kisakamoja.

Helmeri:
Teit uuden videon jokunen viikko sitten. Se oli aivan mahtava video chillillä kesämateriaalilla (tottakai lisämausteena maailman pisin fakie slider). Oliko sinulla hyvä kesä?

Madis: Joo tämä kesä oli aivan huippu. Aluksi minun oli tarkoitus mennä armeijaan heinäkuussa, mutta sitä lykättiin aina lokakuuhun asti. Tästä johtuen tiesin, että kesälomani tulee olemaan kolme kuukautta aikaisempaa suunnitelmaa pidempi, joten päätin lähteä Atlantin toiselle puolelle 32 päiväksi. Tähän matkaan kuului viisi eri osavaltiota ja reitti meni keskilännestä länsirnnikolle ja itärannikolle. Kun vihdoin ja viimein päsin kotiin, tiesin etten voinut jäädä kotiin pitkäksi aikaa (huolimatta kaatumisesta San Diegossa, jonka takia en pystynyt ajamaan melkein kolmeen kuukauteen. Muistakaa lapset pitää suojat päällä kun tykitätte 40 mailia alas San Diegon katuja haha). Tiesin, että nyt elämäni olisi matkustamista tien päällä. Luulenpa että vietin enemmän aikaa matkailussa ympäri Viroa kuin omassa kotikaupungissani. Olen iloinen, että sain mahdollisuuden lentää Sveitsiin syyskuussa samoin kuin FreestyleCH:iin (Megaramp-ilmapatjasysteemi). Kaikki ajajat ja koko tapahtuma oli aivan sairaan siistiä — hieno lopetus kaudelle ennen liittymistä puolustusvoimiin.

Tässä Madiksen uusin video, josta ylempänä puhuttiin:


Helmeri: Meneekö kaikki hyvin Rebelillä/Wee Scootersilla? Ehkä jotain uutta infoa lukijoille?

Madis: Rebelin nettikauppa toimii todella hyvin vaikka itse en olekaan paikalla. Tämän lisäksi se tulee kehittymään poissaoloni aikana. Rebel on edelleen ainoa maahantuova yritys balttian maissa, joka on keskittynyt myymään huipputavaraa lautailijoille ja jota hallinnoi itse lajin harrastaja. Talon oma tuote Wee Simplex bars tullaan taas uudelleenjulkaisemaan markkinoille seuraavan kesän aikana.

Helmeri: Millaisia suunnitelmia sinulla on vuodelle 2011?

Madis: Elämä on seikkailua, joten toivottavasti lisää matkilua tien päällä ja erilaisia tapahtumia Virossa ja naapurimaissa. Tämä sopisi minulle hyvin.

Helmeri: Suuret kiitokset Madis sinulle haastattelusta! Jos haluat, voit vielä sanoa viimeiset sanat lukijoillemme.

Madis: Kiitos paljon tästä haatatteluyllätyksestä. En yhtään osannut odottaa tällaista mahdollisuutta. Haluisinkin sanoa nuorille ajajille seuraavaa: Muistakaa ajaa oman ilonne vuoksi, tehkää reissuja ja tutustukaa uusiin ihmisiin — mahdollisuus saada uusia mahtavia kokemuksia on tässä hommassa kaikkein tärkeintä.

Muistakaa vierailla FinScooter Blogissa lukemassa kuumimmat uutiset, haastattelut ja infot scoottauseen liittyen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti