keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Hemmi Kaliforniassa Part VI

Yo,

Tänään oli hyvä päivä. Oltiin streettihenkisessä parkissa muutama tunti ja otettiin vähän rennommin. Tony Hawnkin poika oli itseasias siellä samaan aikaan ja se sekä sen frendit oli vähä ihmeissään et mitä ihmettä tapahtuu haha. Olin niin fiiliksissä parkista, että unohdin taas vaihteeks kuvata ajoa. Ehkä huomenna?

Käytiin myös Elytsin varastolla, mikä on törkeen iso. Siel on jopa oma halli. Sain nähdä uusia osia 841 ja AO brandeilta. AO dekki tulee olemaan todella kova. Se on two piece dekki johon asetetaan pleksi pohjaan. Dekki on flatti kuten District tai AOS2. Pleksi on vaihdettava, joten itse dekki ei kulu grindausessa. En saanut vielä kuvata sitä blogiin, sillä se on kehittelyvaiheessa vielä.

Minulle tehdään oma mallisto kengistä keväällä 2013. Saan itse suunnitella kengän ulkonäön sekä materiaalit. Siitä tulee siistii aivan varmasti. Siihen kuitenkin vielä yli vuosi aikaa, joten ei kannata hypetellä liikaa.

Illalla käytiin syömässä Andyn kämpällä ja huhhuh! En oo varmaan ikinä ollut niin huikeessa kämpässä. Se oli semmosen kukkulan päällä ja oli mahtavat altaat ja kaikkea. Naapureina siinä on mm. Jamie Thomas, Danny Way ja Bucky Lasek. Päästään varmaan kuvaamaan jossain vaiheessa Lasekin pooliin heh.

Mutta joo mä jatkan taas huomenna blogin päivitystä. Morjens!

2 kommenttia:

  1. Huh huh tässä on sitä American meininkiä!

    VastaaPoista
  2. miks ei tullu sitä temppuvinkkii mmistä tempusta se tulee ??

    VastaaPoista