sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Hemmi Kaliforniassa Part III

Morjens!

Taas olis aika päivittää hieman blogia. Tänään oli huikee päivä ja saatiin paljon aikaan. Käytiin monilla eri spoteilla ja matskua tuli ihan hyvin. Sain kuvattuakin blogiin vähän enemmän kuin edellisenä päivänä. Loppujen lopuksi minulle tulikin muutto Elytsin taloon ja täällä ollaan nytten. Nettiyhteys ei ole niin hyvä kuin aikaisemmin, joten joudun laskemaan hieman kuvanlaatua uppimista varten. Toivottavasti siitä näkee kuitenkin tarpeeksi hyvin heh.

Huomenna Tyler ja Zig tulevat myös Elytsin talolle ja loput tulevat maanantaina. Suomessa onkin tähän aikaan jo sunnuntaiaamu, mutta täällä eletään vielä lauantaiyötä. Kiitos muuten kommenteista! Kiva huomata, että porukka katsoo noita blogivideoita. Tietää, ettei turhaan väännä näitä joka ilta ;)

9 kommenttia:

 1. Mountain dew:istä ei kasva muna jos tiesit??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ne kaikki sanoo mut oiikeesti se ei vaikuta mihinkää jos tiesit??

   Poista
 2. nää on kyllä ihan huippuvideoita.Kai kuvaat vielä enemmänki?

  VastaaPoista
 3. repesin ku tuli toi ninja time kiipee aijan yli bleidit jalassa :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää tarinaa Hemmiltä, lisää tämmöstä :) Täällä on -4 astetta pakkasta ja lunta tulee luvattoman paljon. Blogivideoita seurataan Planmecallakin :)

  utiimi4

  VastaaPoista
 5. ainahan näitä pitää seurata :) ja toivottavasti tulee viel enemmän näitä videoita. koita saaha niit sun trickeii ni saahaan nähä millasii spotteiki siel on :)

  VastaaPoista
 6. mistä voi kattoo sen lopullisen elokuvan tuleeks se youtubee vai tänne.. ??

  VastaaPoista
 7. Moi Hemmi. Voisko sen temppuvinkin tehä briflipistä ?? katon jokaista videoo mitä reissulta tulee se on varma koska ne on tosi hyviä :))
  T. Allu

  VastaaPoista
 8. Tota dewii saa suomest ainakin tölkeis

  VastaaPoista