tiistai 18. toukokuuta 2010

360!

Niin hyvä ilma ollut ulkona, ettei ole kerennyt kirjoitella blogiin. Nyt opetellaan kuitenkin 360, eli temppu, jossa pyöritään kokoympyrä ilmassa. Temppu voi tuntua aluksi haastelliselta, joten kärsivällisyyttä tarvitaan.

Linkki temppuun: http://www.youtube.com/watch?v=bHbxLmnKod4

Kuinka harjoitella temppua?

Aluksi kannattaa harjoitella pyörimään asteita maassa ilman potkulautaa. Kun asteiden pyöriminen luonnistuu, voit aloittaa harjoittelemisen laudan kanssa flätillä. Löydä itsellesi helpompi suunta pyöriä (joko frontside tai backside). Tämän jälkeen voit aloittaa asteiden harjoittelun. Koita aluksi pyöriä vain 90 astetta, sen jälkeen 180, siitä 270 ja lopuksi kokoympyrä.

Kun pyörit asteita, pidä kumpikin jalka kunnolla kiinni laudassa. Kun olet pyörinyt 180 astetta, käännä pääsi menosuuntaan päin, jotta näet minne tulet alas. Samalla kun käännät pääsi, käännä muulla vartalolla asteet loppuun. Jotkut oppivat "kolmoset" helpommin fly boxista, toiset taas flätillä. Koita ihmeessä kumpaakin ja löydä itsellesi se paras vaihtoehto harjoitteluun. Ei muuta kuin mukavaa kevään jatkoa ja hyviä lautailuhetkiä.

3 kommenttia:

  1. auta kun en saa kuin 270 harjoittelen betoonilla ja tiellä ... eikä mene kuin 270 ??

    VastaaPoista
  2. Harjoittelu ja lisää vain harjoittelua. Kyllä se siitä. 270 on jo niin lähellä, että kohta opit tempun ;)

    VastaaPoista
  3. kaadun kokoajan 360 ku saan vaa 270 :( mikä avuksi?

    VastaaPoista