torstai 27. toukokuuta 2010

Heelwhip vai Tailwhip? Backside vai Frontside?

Tällä kertaa ei opetella mitään temppuja, vaan kerron mitä eroa on backside- ja frontside-tempuilla. Lisäksi kerron heelwhipin ja tailwhipin erot. Näitä ollaan paljon kyselty, joten nyt selvennetään hieman.

Regular:

Bs eli backside airit: Kun lähdet kääntymään ilmassa oikealle, eli käännät selkäsi menosuuntaan, teet solloin bs aireja. Esimerkiksi bs 360 pyörit koko ympyrän oikealle.

Fs eli frontside airit: Kun lähdet kääntymään ilmassa vasemmalle, eli käännät etupuolen itsestäsi menosuuntaan, teet silloin fs aireja.

Goofy:

Bs eli backside airit: Kun lähdet kääntymään ilmassa vasemmalle, eli käännät selkäsi menosuuntaan, teet solloin bs aireja.

Fs eli frontside airit: Kun lähdet kääntymään ilmassa oikealle, eli käännät etupuolen itsestäsi menosuuntaan, teet silloin fs aireja.

Grindit:

Bs grindit: Jos reili, curbi tai mikä tahansa obstaakkeli on selkäsi puolella hypätessä, teet silloin bs grindejä.

Fs grindit: Jos reili, curbi tai mikä tahansa obstaakkeli on etupuolellasi hypätessä, teet silloin fs grindejä.

Tailwhipin ja Heelwhipin ero:

Tailwhip pyöräytetään taaksepäin ja heelwhip potkaistaan eteenpäin pyörimään. Goofyt pyörittävät tailwhipin vastapäivään ja heelwhipin myötäpäivään.
Regularit taas pyörittävät tailwhipin myötäpäivään ja heelwhipin vastapäivään.

Tässä tuli nyt pieni selvennyspaketti kaikille aloitteleville lautailijoille. Toivottavasti avasi hieman ja turhat sekaannukset jää pois. Toivottavasti sateet lakkaavat, että päästään nopeasti taas laudan päälle ;)

1 kommentti:

  1. saako jotenki laudasta jossa ei tankoo käänny kokonaa tehtyä semmosen odotan vastausta ja muuten helmeri oot paras

    VastaaPoista